Over ons

Boomkwekerij van Ostaayen is gespecialiseerd in zaailingen en meerjarige planten van bos –en haagplantsoen. Met ongeveer 16 hectare en een ruim assortiment van meer dan 80 plantensoorten en cultivars, behoren we tot een gevestigde boomkweker in Zundert. Er wordt met veel enthousiasme gewerkt met kennis van zaken aan het kweken, verkopen en leveren van kwaliteit bos –en haagplantsoen naar onze afnemers. Onze afnemers zijn groothandelaren, hoveniers, tuincentra en collega boomkwekers in binnen –en buitenland.

Sinds de oprichting in 1971 door Janus en Marie van Ostaayen heeft het bedrijf een gestage groei laten zien en mooie mijlpalen bereikt. We blijven met beide benen op de grond: kwaliteit, goede service en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste pijlers van Boomkwekerij van Ostaayen. In 1995 is Arjen (zoon van) als medeondernemer in het bedrijf werkzaam. Inmiddels zijn de verantwoordelijkheden ruim 10 jaar geleden volledig overgedragen aan zoon Arjen en zijn vrouw Susan van Ostaayen.

Persoonlijk contact en weten wat er speelt bij de klanten, vinden we belangrijk. We werken ook nauw samen met collega-boomkwekkers en handelaren. Zo komen we gezamenlijk tot de meest succesvolle groenprojecten en daar zijn we trots op! Door onze ruime assortiment in bos –en haagplantsoen kunnen we veel soorten leveren. Heeft u speciale wensen of zoekt u een speciale soort in bos-en haagplantsoen, laat het ons weten. Wij staan graag voor u klaar.

Kom gerust een keertje langs. U bent van harte welkom op onze kwekerij.

Met vriendelijke groet,

Arjen en Susan van Ostaayen

Ga terug.

Contact

Hulsdonkstraat 15 | 4882 JL Zundert | Tel: 076-597 4002 | Tel: 06-12875059 | Info@boomkwekerijvanostaayen.nl

KvK: 63713713  |  BTW: NL855397210B01

Algemene voorwaarden | Privacy beleid | Website realisatie: DLogic